Beeld + Marketing
Kwaliteit + Vertrouwen
Controle + Inzicht
Online + Support

Hoe krachtig is jouw website?

Wanneer je een internetstrategie opzet, is het erg belangrijk dat je website deze goed faciliteert. Door de ontwikkelingen van zoekmachines, de opkomst van online adverteren als noodzaak voor vele bedrijven en de smartphone als belangrijke manier om op internet te zijn, is het noodzakelijk om je website up-to-date te houden. Trefnet biedt een volledig flexibel CMS waarmee je snel en professioneel in kunt springen op actuele ontwikkelingen.

Een krachtige website is responsive

Een responsive website is goed leesbaar op zowel een PC, een tablet als een mobiele telefoon. Nog belangrijker is te weten dat Google kijkt of jouw website geschikt is voor mobiel. Als dat niet zo is dan zal jouw website in de zoekresultaten op een mobiele telefoon minder prominent naar voren komen. Dit zal dan overigens niet het geval zijn bij een desktop PC.

Een krachtige website faciliteert Social Media optimaal

Social Media kan verwijzen naar jouw website en vanaf jouw website moet weer makkelijk gedeeld kunnen worden. Dat klinkt eenvoudig, maar als jouw website niet geoptimaliseerd is voor Social Media, dan kan het delen van een pagina nog wel eens veel werk zijn. Het laden van een losse pagina en deze delen via Social Media moet met een druk op de knop kunnen, en de juiste teksten en foto’s moeten automatisch geladen kunnen worden.

Een krachtige website is flexibel en past zich aan

Soms wil je dat mensen zich aanmelden voor een workshop of ingaan op een aanbieding. Oftewel, je wilt meegaan met actuele ontwikkelingen. Een flexibele website biedt de mogelijkheid om dat per dag, week of maand in te richten. 

Zoekmachine optimalisatie is essentieel

Zoekmachines blijven belangrijk, daarom moet een website in ieder geval technisch op orde zijn. In combinatie met een interne zoekfunctie en een goede koppeling met Tools als Analytics en Search Engine beschik je over een uitgebreid instrumentarium om je website steeds beter te optimaliseren.

Iedere pagina is landingspagina

Niet alleen via AdWords of Social Media wil je bezoekers op de juiste pagina terecht laten komen. In tegenstelling tot vroeger, waar je home pagina heel belangrijk was, is nu iedere pagina afzonderlijk belangrijk voor een zoekmachine. Zorg er dus voor dat je een duidelijke call to action in iedere pagina bouwt, die je ook kunt meten. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw website optimaal converteert (meetbaar resultaat behaalt).

Kortom: een website is niet alleen maar een visitekaartje online! Je wilt ook daar je (online) doelstellingen behalen. Een gedegen plan ligt daarna ten grondslag. Wil je hulp bij een goede online campagne? Neem contact op met Trefnet. Wij kruipen graag in de huid van jouw onderneming voor de de meest succesvolle strategie.
 

Ook toe aan een nieuwe website? Laat je gegevens vrijblijvend achter.

+ BEL MIJ TERUG

Havinghastraat 32
1817 DA   Alkmaar

Postbus 255
1800 AG Alkmaar

T. 072 - 527 00 40
F. 072 - 527 00 41
E. info@trefnet.nl

Trefnet Nederland B.V.
Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

+ Bel ons: 072 - 527 00 40
+ Mail ons: info@trefnet.nl